Nézz másképp Budapestre - Ezért szeretik a külföldiek!

Főoldal > Ilyen egy tökéletes budapesti nap a külföldiek szemével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen egy tökéletes budapesti nap a külföldiek szemével


2022/06/23
ZH

Akik a fővárosban élnek sokszor mást se kívánnak a hátuk mögé se mint a fővárost, pedig a városban is rengeteg csodaszép dolgot fedezhetünk fel, és valljuk be a legjobb és legtöbb program lehetőséget mind a fővárosban találjuk. Vannak viszont olyan köztünk élő külföldiek, akik annyira imádják a várost, hogy budapestibbek lettek még az itt élő magyaroknál is. A külföldiek szemével még mindig Budapest az egyik legmenőbb európai város, nézzük milyen is egy tökéletes nap az ő szemükkel Budapesten!

Budapest programok

Legszebb európai városok között Budapest


A külföldiek szerint a legjobb, hogy itt nem kell rohanni, nyugodtan beülhetsz egy kávéra reggel valami menő helyre és utána kezdheted a napot. Rengeteg termelői piac van, ahol a jobbnál-jobb hazai finomságokat vásárolhatjuk és kóstolhatjuk meg különféle sajtokból, felvágottakból, zöldségekből és miegymásból, és ha ilyen helyeken végzed a bevásárlást, akkor ez is sokkal izgalmasabb program, mint egy nagy bevásárlóközpontban keresgélni a sorok között.

 #https://www.instagram.com/p/CTPB8g6LYcw/#

 

A tökéletes péntek este


Vegyük úgy, hogy másnaposság nem létezik, akkor merre is indulnánk péntek este? A legjobb, ha az estét egy remek vacsorával indítjuk, és meg kell mondani, jó éttermek Budapesten tömegével vannak! Egy kellemes bor társaságában megbeszélhetjük a barátainkkkal merre tovább az este folyamán, és hát ami igazán népszerűvé teszi Budapestet a külföldiek között, az a rengeteg szórakozási lehetőség, amit a budapesti éjszaka kínál. És ha túl hosszúra sikerült az este, akkor másnapi regenerációt megkoronázhatjuk egy kis fürdőzéssel a Rudasban, vagy a Széchényiben. 

#https://www.instagram.com/p/CZhKDhGszyj/#

 

Élvezzük ki a pillanatokat


Gondolj csak arra, ha Te jársz valahol külföldön. Ugye minden pillanatot szeretnél megélni és örökre az emlékezetedbe vésni? Hát ezt a jó szokást ne felejtsd el itthon se, néha kicsit szállj ki a mókus kerékből, sétálj le a dunapartra és csak nézd, ahogy a hajók átszelik a vizet és élvezd, ahogy a napsugarai érik az arcodat. Utazás közben tedd el a telefonod és csodáld a kilátást vagy szállj le pár megállóval előbb és inkább folytasd gyalog az utadat, hidd el így rengeteg új dolgot felfedezhetsz a városban, amikről eddig még csak nem is hallottál!
 

         
Érdekesség UtazásLegfrissebb cikkek


A fogpótlás története: hogyan változott az idő múlásával?
Az emberiség történelme során mindig is fontos szerepet játszott a fogak egészsége és esztétikája. A fogak nemcsak a táplálkozásban, hanem a beszédben és a megjelenésben is kulcsszerepet töltenek be. Az idő múlásával a fogpótlás módszerei jelentős fejlődésen mentek keresztül, amelyeket az alábbiakban részletesen bemutatunk.
10 tipp hogyan legyen szállodád weboldala megnyerő 2024-ben
Egy szálloda weboldala ma már sokkal többet jelent, mint pusztán egy információs felületet; ez az első benyomás, amelyet a vendégek kapnak, és döntő szerepet játszik abban, hogy az érdeklődők végül foglalnak-e nálad.
Kreatív ötletek romantikus lánykéréshez
A lánykérés egy különleges és emlékezetes pillanat, amit sokan szeretnének kreatívan és romantikusan megvalósítani. Szeretnél te is biztosra menni, levenni a párodat a lábáról ezen a különleges napon? Mutatunk néhány szuper ötletet emlékezetes, romantikus lánykéréshez.
URANOSZ- Minden, ami a Férfit csak érdekelheti

Nők, sport, divat, munka, hobbi, viccek, tudomány és így tovább, minden, ami a férfit csak érdekelheti. A sort szinte a végtelenségig lehetne fokozni. Hogy mik ezek? Ezek a dolgok érdeklik a férfiakat a legjobban a világon. Ezekkel foglalkozik az uranosz.hu !

URANOSZ - A férfi portál

Ezen a férfi portálon minden olyan cikket megtalálsz, amely könnyebbé teszi amindennapjaidat férfiként, legyen szó munkáról, építkezésről, életmódról, sportról, vagy a nőkről és a családról, egy férfi portál, ami mindenben a segítségedre lesz! Uranosz.hu

URANOSZ - Férfias témák férfiaknak

Te is unod már, hogy mindig csak a csajoknak való cikkekkel találkozol a netet bújva? Akkor jó helyen jársz, ugyanis az Uranosz-on csakis olyan férfias témákban olvashatsz, amik tényleg férfiaknak íródtak!  

URANOSZ - Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak a nagy világból, hogy mindig naprakész információkkal legyél ellátva! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk egy férfi portálon férfiaknak! Uranosz.hu