Nézz másképp Budapestre - Ezért szeretik a külföldiek!

Főoldal > Ilyen egy tökéletes budapesti nap a külföldiek szemével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen egy tökéletes budapesti nap a külföldiek szemével


2022/06/23
ZH

Akik a fővárosban élnek sokszor mást se kívánnak a hátuk mögé se mint a fővárost, pedig a városban is rengeteg csodaszép dolgot fedezhetünk fel, és valljuk be a legjobb és legtöbb program lehetőséget mind a fővárosban találjuk. Vannak viszont olyan köztünk élő külföldiek, akik annyira imádják a várost, hogy budapestibbek lettek még az itt élő magyaroknál is. A külföldiek szemével még mindig Budapest az egyik legmenőbb európai város, nézzük milyen is egy tökéletes nap az ő szemükkel Budapesten!

Budapest programok

Legszebb európai városok között Budapest


A külföldiek szerint a legjobb, hogy itt nem kell rohanni, nyugodtan beülhetsz egy kávéra reggel valami menő helyre és utána kezdheted a napot. Rengeteg termelői piac van, ahol a jobbnál-jobb hazai finomságokat vásárolhatjuk és kóstolhatjuk meg különféle sajtokból, felvágottakból, zöldségekből és miegymásból, és ha ilyen helyeken végzed a bevásárlást, akkor ez is sokkal izgalmasabb program, mint egy nagy bevásárlóközpontban keresgélni a sorok között.

 #https://www.instagram.com/p/CTPB8g6LYcw/#

 

A tökéletes péntek este


Vegyük úgy, hogy másnaposság nem létezik, akkor merre is indulnánk péntek este? A legjobb, ha az estét egy remek vacsorával indítjuk, és meg kell mondani, jó éttermek Budapesten tömegével vannak! Egy kellemes bor társaságában megbeszélhetjük a barátainkkkal merre tovább az este folyamán, és hát ami igazán népszerűvé teszi Budapestet a külföldiek között, az a rengeteg szórakozási lehetőség, amit a budapesti éjszaka kínál. És ha túl hosszúra sikerült az este, akkor másnapi regenerációt megkoronázhatjuk egy kis fürdőzéssel a Rudasban, vagy a Széchényiben. 

#https://www.instagram.com/p/CZhKDhGszyj/#

 

Élvezzük ki a pillanatokat


Gondolj csak arra, ha Te jársz valahol külföldön. Ugye minden pillanatot szeretnél megélni és örökre az emlékezetedbe vésni? Hát ezt a jó szokást ne felejtsd el itthon se, néha kicsit szállj ki a mókus kerékből, sétálj le a dunapartra és csak nézd, ahogy a hajók átszelik a vizet és élvezd, ahogy a napsugarai érik az arcodat. Utazás közben tedd el a telefonod és csodáld a kilátást vagy szállj le pár megállóval előbb és inkább folytasd gyalog az utadat, hidd el így rengeteg új dolgot felfedezhetsz a városban, amikről eddig még csak nem is hallottál!
 

         
Érdekesség UtazásLegfrissebb cikkek


Romantikus karácsonyi ajándékötletek szíved választottjának
Akár teljesen új a kapcsolatod van, akár évek óta erős a szerelem, itt az aranyos randevúk és a romantika szezonja. Idén karácsonykor adj párodnak olyan ajándékot, amely kifejezi a szereteted és az odaadásod – de tartsd meg a csokoládét és a rózsákat Valentin-napra. Ehelyett nézz szét a romantikus karácsonyi ötleteket felsorakoztató listánkon!  
Sikeres hálózatépítés stílusosan: férfiak kézikönyve üzleti rendezvényekre
Az üzleti rendezvények olyan kulcsfontosságú pillanatok, ahol a szakmai és személyes kapcsolatok kovácsolódnak. A férfiak számára ez nem csak üzleti lehetőség, hanem egyúttal a szakmai imázs építésének és karrierfejlődésnek is kiváló platformja. Ebben a cikkben mélyebben elmerülünk az üzleti rendezvényeken való sikeres szereplés kulisszái mögé, kínálva ötleteket és tanácsokat az ideális megjelenéstől az értékes kapcsolatok kialakításáig.
Teljes útmutató az esküvői torta formájának kiválasztásához
Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes esküvői torta formát, érdemes megfontolni az esküvő stílusát, a vendégszámot és az általános esztétikai szempontokat.
URANOSZ- Minden, ami a Férfit csak érdekelheti

Nők, sport, divat, munka, hobbi, viccek, tudomány és így tovább, minden, ami a férfit csak érdekelheti. A sort szinte a végtelenségig lehetne fokozni. Hogy mik ezek? Ezek a dolgok érdeklik a férfiakat a legjobban a világon. Ezekkel foglalkozik az uranosz.hu !

URANOSZ - A férfi portál

Ezen a férfi portálon minden olyan cikket megtalálsz, amely könnyebbé teszi amindennapjaidat férfiként, legyen szó munkáról, építkezésről, életmódról, sportról, vagy a nőkről és a családról, egy férfi portál, ami mindenben a segítségedre lesz! Uranosz.hu

URANOSZ - Férfias témák férfiaknak

Te is unod már, hogy mindig csak a csajoknak való cikkekkel találkozol a netet bújva? Akkor jó helyen jársz, ugyanis az Uranosz-on csakis olyan férfias témákban olvashatsz, amik tényleg férfiaknak íródtak!  

URANOSZ - Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak a nagy világból, hogy mindig naprakész információkkal legyél ellátva! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk egy férfi portálon férfiaknak! Uranosz.hu