Testépítéssel és életmódváltással kapcsolatos tippek és ajánlások

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Testépítés

Testépítés

Tippek kezdő testépítők számára

 

Te is belevágnál a testépítésbe? Akkor mire vársz? Jó hírünk van! A testépítést szinte bármilyen életkorban el lehet kezdeni, de azt fontos tudnod, hogy már az elején rengeteg kitartásra és akaraterőre lesz szükséged, ha sikeres szeretnél benne lenni és látványos fejlődést, változást szeretnél elérni. Az interneten már tömérdek információt találhatunk testépítés téren és a legtöbbjük fals információ, ezért érdemes itt maradnod, és a valóban jó tippekből okosodni, amiket később beépíthetsz az edzéseidbe! Hogyan kezdj neki a body buildingnek, azaz a testépítésnek? Milyen gyakorlatok és súlyok azok, amikkel tényleg hatékony eredményeket lehet elérni? Hogyan kell étkezni, hogy izmot szeretnél felszedni? Minden, amit tudni akartál a testépítésről azt itt megtalálod! Az Uranosz.hu segít a férfi testépítés rejtelmeiben eligazodni!

 

 

Testépítés okosan! – Kezdjük a súlyokkal!


Ma már a legtöbb edzőterem tele van a legmodernebb és jól kinéző eszközökkel, azonban az elején nem biztos, hogy érdemes már használnod is őket, főleg azért mert még nem tudod hogyan kell. A testépítés során nem csak a megfelelő eszköz használatot kell megtanulnod, de a helyes testtartást és a gyakorlatok elvégzését is, amit először érdemes lehet még szabad kézzel gyakorolni, hogy utána a súlyzó használata közben se végezzük rosszul a gyakorlatot! Ismerkedj meg a súlyokkal, súlyzókkal, próbáld ki az alapokat és ezekkel próbál gyakorlatozni addig, amíg fel nem építesz egy minimális izomtömeget! Ezután már lehet célzottan is edzeni az egyes izomcsoportokra!
 

 

Testépítés alapok


A testépítés szó hallatán általában az emberek fejében más-más kép villan be; van aki egyből az agyon barnító krémezett, fecskés, csupa szálkás izomzatú férfiakra gondol, és van aki 130 kilós kolosszusokra, de akad is akinek egyből a testépítés atyja jut eszébe, Arnold Schwarzenegger, és ezt a felsorolást még napestig sorolhatnánk. Nos az ilyen képek miatt nagyon sokan már élből elutasítják ezt az egész sportágat, mert vagy nem akarnak „túl izmosak” lenni, vagy csak megjátszott bohóckodásnak tartják az edzőtermi testépítést. Pedig ez nem így van! Tudj meg mindent Te is a testépítésről, a testépítési tévhitektől kezdve, a legfontosabb alapszabályokon át, a testépítő szerekig, most minden olyan téma előkerül az Uranosz.hu-n, amely csak érdekelhez egy testépítőt, akár kezdő legyen akár már egy rutinos súlyemelő.

 

Testépítés tévhitei


A testépítéssel kapcsolatban nagyon sok emberben egy valótlan kép ábrázolódik ki a fejében és teljességgel tévhitekben élhet a testépítéssel kapcsolatban. A nők körében például teljesen elterjedt, azt hinni, hogy ha eljárnak a konditerembe, akkor túl izmosak lesznek. Ám azonban sokszor ez csak egy kifogás, hiszen a testépítés nem így működik! Ugyanis ennél a sportágnál, más sportokkal ellentétben, itt nem elég „csak” edzeni, de az étkezésre rettentően oda kell figyelni! Valójában csak itt kezdődik a játék! Igaz? Tudj meg többet Te is a testépítés tévhiteiről, a helyes táplálkozásról, és szerezz te is testépítési tippeket az Uranoszon és légy okosabb testépítés terén!
 

« »

Testépítés

Legfrissebb cikkek


Kreatív ötletek romantikus lánykéréshez
A lánykérés egy különleges és emlékezetes pillanat, amit sokan szeretnének kreatívan és romantikusan megvalósítani. Szeretnél te is biztosra menni, levenni a párodat a lábáról ezen a különleges napon? Mutatunk néhány szuper ötletet emlékezetes, romantikus lánykéréshez.
6 rózsaszín torta dekoráció, ami 50. születésnapra sem túlzás
Az 50. születésnap az élet egyik fontos mérföldköve, melyet érdemes ünnepi hangulatban megünnepelni. De biztos illik egy rózsaszín torta egy ilyen jeles alkalomra? Így igen!
5 szállodai munkakör, ami ki is szervezhető
A szállodai üzemeltetés sokféle munkakört foglal magában, és sok esetben lehetőség van az egyes feladatkörök kiszervezésére, hogy optimalizálni lehessen a költségeket és növelni a hatékonyságot. Íme, öt olyan szállodai munkakör, amelyet érdemes lehet ki is szervezni.
URANOSZ- Minden, ami a Férfit csak érdekelheti

Nők, sport, divat, munka, hobbi, viccek, tudomány és így tovább, minden, ami a férfit csak érdekelheti. A sort szinte a végtelenségig lehetne fokozni. Hogy mik ezek? Ezek a dolgok érdeklik a férfiakat a legjobban a világon. Ezekkel foglalkozik az uranosz.hu !

URANOSZ - A férfi portál

Ezen a férfi portálon minden olyan cikket megtalálsz, amely könnyebbé teszi amindennapjaidat férfiként, legyen szó munkáról, építkezésről, életmódról, sportról, vagy a nőkről és a családról, egy férfi portál, ami mindenben a segítségedre lesz! Uranosz.hu

URANOSZ - Férfias témák férfiaknak

Te is unod már, hogy mindig csak a csajoknak való cikkekkel találkozol a netet bújva? Akkor jó helyen jársz, ugyanis az Uranosz-on csakis olyan férfias témákban olvashatsz, amik tényleg férfiaknak íródtak!  

URANOSZ - Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak a nagy világból, hogy mindig naprakész információkkal legyél ellátva! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk egy férfi portálon férfiaknak! Uranosz.hu