Mivel lepd meg kedvesedet nőnapon?

Főoldal > Mivel lepd meg kedvesedet nőnapon?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mivel lepd meg kedvesedet nőnapon?


2021/02/27
Puskás Rékka

Hamarosan itt a március, vele együtt pedig a nőnap is. Szeretnéd kifejezni z érzéseid kedvesed irányába, de nem igazán tudod, hogyan is tehetnéd meg? Ebben a cikkben mutatok egy lehetséges programtervet, aminek egészét, vagy csak egyes elemeit felhasználva biztosan csodás napot fogsz neki szerezni!

Mivel kedveskedhetsz párodnak nőnapon?

Reggeli az ágyban

 

Ahhoz, hogy örömet szerezz kedvesednek, nem kell ész nélküli költekezésekbe verned magad és drága ajándékokkal elhalmoznod. Egyszerű, kedves gesztusokkal is elbűvölheted, például készíts neki reggelit, amit szolgálj fel az ágyban, vagy várd reggel kávéval, hogy felébredjen. Hidd el, sokkal romantikusabbnak fogja találni, mint egy személytelen, ámde drága ajándékot! A nők amúgy is szexinek tartják, amikor a férfiak sütnek-főznek, sürögnek a konyhában! 

Saját készítésű apróság

 

Természetesen vásárolhatsz is kedvesednek valami személyes ajándékot, ha tudod mit szeret, vagy van valamilyen vágya. De ha tanácstalan vagy, akkor ahelyett, hogy egy üzletben veszel valamit, inkább készíts neki ajándékot! Ez lehet akár egy fotómontázs a kedvenc közös képeitekből, vagy egy köszöntőlap, amit te készítettél – az ilyesfajta ajándékoktól a nők azt érzik, hogy valóban kiemelt helyet foglalnak el a párjuk szívében.

 

Virágcsokor

 

Nőnapra virággal szokás meglepni a hölgyeket. Van, aki egy szál virágot szokott adni az ajándék, vagy esetleg bonbon mellé, mások egy nagyobb szabású csokorral fejezik ki az érzéseiket. Ha te is csokrot készíttetsz kedvesednek, válaszd hozzá a kedven virágait, a kedvenc színeit, esetleg tedd még személyesebbé a virágcsokrot, például egy beletűzött fényképpel, személyreszóló üzenettel. Hidd el, nagy sikere lesz!

 

Romantikus vacsora

 

A virágcsokor mellett ilyenkor szokás szíved hölgyét egy romantikus vacsorával is meglepni a nap végén. Ezt készítheted akár te is, de ha nem vagy egy nagy konyhatündér, vagy egyszerűen csak időd nincs ilyesfajta program megvalósítására, vidd el őt valahova – egy különleges étterem Budapest valamely elegáns, szép részén tökéletes választás! A vacsorát követően pedig sétálhattok kézen fogva a főváros utcáin, vagy épp megcsodálhatjátok a kivilágított rakpartot.
Érdekesség Nők UtazásLegfrissebb cikkek


5 szállodai munkakör, ami ki is szervezhető
A szállodai üzemeltetés sokféle munkakört foglal magában, és sok esetben lehetőség van az egyes feladatkörök kiszervezésére, hogy optimalizálni lehessen a költségeket és növelni a hatékonyságot. Íme, öt olyan szállodai munkakör, amelyet érdemes lehet ki is szervezni.
Romantikus karácsonyi ajándékötletek szíved választottjának
Akár teljesen új a kapcsolatod van, akár évek óta erős a szerelem, itt az aranyos randevúk és a romantika szezonja. Idén karácsonykor adj párodnak olyan ajándékot, amely kifejezi a szereteted és az odaadásod – de tartsd meg a csokoládét és a rózsákat Valentin-napra. Ehelyett nézz szét a romantikus karácsonyi ötleteket felsorakoztató listánkon!  
Sikeres hálózatépítés stílusosan: férfiak kézikönyve üzleti rendezvényekre
Az üzleti rendezvények olyan kulcsfontosságú pillanatok, ahol a szakmai és személyes kapcsolatok kovácsolódnak. A férfiak számára ez nem csak üzleti lehetőség, hanem egyúttal a szakmai imázs építésének és karrierfejlődésnek is kiváló platformja. Ebben a cikkben mélyebben elmerülünk az üzleti rendezvényeken való sikeres szereplés kulisszái mögé, kínálva ötleteket és tanácsokat az ideális megjelenéstől az értékes kapcsolatok kialakításáig.
URANOSZ- Minden, ami a Férfit csak érdekelheti

Nők, sport, divat, munka, hobbi, viccek, tudomány és így tovább, minden, ami a férfit csak érdekelheti. A sort szinte a végtelenségig lehetne fokozni. Hogy mik ezek? Ezek a dolgok érdeklik a férfiakat a legjobban a világon. Ezekkel foglalkozik az uranosz.hu !

URANOSZ - A férfi portál

Ezen a férfi portálon minden olyan cikket megtalálsz, amely könnyebbé teszi amindennapjaidat férfiként, legyen szó munkáról, építkezésről, életmódról, sportról, vagy a nőkről és a családról, egy férfi portál, ami mindenben a segítségedre lesz! Uranosz.hu

URANOSZ - Férfias témák férfiaknak

Te is unod már, hogy mindig csak a csajoknak való cikkekkel találkozol a netet bújva? Akkor jó helyen jársz, ugyanis az Uranosz-on csakis olyan férfias témákban olvashatsz, amik tényleg férfiaknak íródtak!  

URANOSZ - Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak a nagy világból, hogy mindig naprakész információkkal legyél ellátva! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk egy férfi portálon férfiaknak! Uranosz.hu