kocsma játékok, hogy ne csak a bárpultot támasszátok

Főoldal > Legjobb kocsmajátékok, ha kicsit kimozdulnátok a haverokkal

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Legjobb kocsmajátékok, ha kicsit kimozdulnátok a haverokkal


2022/09/10
ZH

Azon jár az eszetek a srácokkal, hogy milyen jó is lenne kicsit kimozdulni a szürke hétköznapokból és egy kicsit feltölteni a social batteryt? Akkor ideje útnak indulnotok és tartani egy mulatságos pasis estét! Most elhoztuk a legjobb kocsma játékokat, hogy ne csak a bárpultot támasszátok egész este!

kocsmajátékok

Legjobb kocsma játékok péntek estére a haverokkal


Miért kellene csak a bárpultot támasztani a srácokkal a várva várt szabad péntek estéteken, amikor ennél sokkal szórakoztatóbb időt is eltölthettek egy kocsmában! Szóval vegyétek a kabátot és keressetek egy olyan pubot, ahol ezekkel a kocsma játékokkal minden bizonyára találkoztok!

  

1.    Biliárd


A Biliárd vagy a Pool egy klasszikus bárjáték, amely arra ösztönzi a haverjaid, hogy keljenek fel és kommunikáljanak egy kicsit, esetleg még versenyezzenek is. Az biztos, hogy egy olyan kocsmában, ahol van biliárdasztal, biztosan nem fogtok unatkozni! De lássuk, mivel köthetitek még le magatokat az ivászat közben.

 

2. Kockajátékok


Néhány kocka és néhány csésze elég lehet ahhoz, hogy több órányi szórakozást biztosítson az estére. A dobókocka több száz különböző játékhoz használható. Egyszerű kártyákat biztosíthat, amelyekkel megmutathatja a játékosoknak a legnépszerűbb játékok szabályait, így előnyben részesítheti őket.

 

3. Léghoki


A léghoki az 1970-es évek óta népszerű játék, és az Egyesült Államokban is kedvelt játék lett. Utoljára 10 évesen próbáltad a nyári táborban? Akkor ideje egy mérkőzésnek!

 

4. Bingo


A nagyszerű bingó este megrendezésének titka az, hogy egy élénk házigazdát választunk, aki hívja a számokat. Tehát ha a ti csapatotokban is van egy önkéntes szónok biztosan nem fogtok unatkozni!

 

5. Skeeball


A skeeball egy olyan játék, amely sokakat emlékeztet gyermekkorunkra. Ez egy gyors és szórakoztató játék a mecénások számára, és a gépeket érmével működtethető.

 

6. Csocsó


A csocsó az egyik legnépszerűbb kocsmajáték, nem is hiába, hiszen remek szórakozás az egész csapat számára, akár még bajnokságokat is rendezhetünk. A foci élményt otthonodba is elvarázsolhatod egy csocsóasztal vásárlás segítségével, hiszen nem foglal sok helyet, így annak sincs akadálya, hogy otthon tartsátok a legnagyobb bulikat. A csocsóasztal vásárlás bizonyára az egész család kedvére lesz, hiszen a remek időtöltés lehet egy-egy bajnokság szervezése a gyerekekkel is.
 

 

7. Kukoricalyuk


A Cornhole, amelyet néha Bags-nak is hívnak, nagyszerű játék a sportbárokhoz. Az elmúlt néhány évben egyre népszerűbb lett, de több mint száz éve létezik különböző formákban. 

 

8. Kártyák az emberiség ellen


Ezen a játékon biztosan megállás nélkül nevetnek majd mindenki, és biztosan nem fogtok unatkozni! 

 

9. Flipper


A flipperek számos fejlődésen mentek keresztül, és az 1930-as években a tavernák és drogériák támaszpontjává váltak. Mivel a flippereket inkább szerencsejátéknak, mint ügyességi játéknak tekintették, az 1940-es évek és az 1970-es évek közepe között sok helyen, így New Yorkban is betiltották a flippereket. Ma a flipperek újjáéledését tapasztaljuk bárokban és más létesítményekben szerte a világon.

 

10. Társasjátékok


A társasjátékok, például a scrabble vagy a triviális hajsza bevezetése a kocsmákba igazán népszerű lett, javasoljuk próbáljatok ki valami izgalmasat, főleg olyat, amit össze lehet kötni az ivással!
 
ÉrdekességLegfrissebb cikkek


Kreatív ötletek romantikus lánykéréshez
A lánykérés egy különleges és emlékezetes pillanat, amit sokan szeretnének kreatívan és romantikusan megvalósítani. Szeretnél te is biztosra menni, levenni a párodat a lábáról ezen a különleges napon? Mutatunk néhány szuper ötletet emlékezetes, romantikus lánykéréshez.
6 rózsaszín torta dekoráció, ami 50. születésnapra sem túlzás
Az 50. születésnap az élet egyik fontos mérföldköve, melyet érdemes ünnepi hangulatban megünnepelni. De biztos illik egy rózsaszín torta egy ilyen jeles alkalomra? Így igen!
5 szállodai munkakör, ami ki is szervezhető
A szállodai üzemeltetés sokféle munkakört foglal magában, és sok esetben lehetőség van az egyes feladatkörök kiszervezésére, hogy optimalizálni lehessen a költségeket és növelni a hatékonyságot. Íme, öt olyan szállodai munkakör, amelyet érdemes lehet ki is szervezni.
URANOSZ- Minden, ami a Férfit csak érdekelheti

Nők, sport, divat, munka, hobbi, viccek, tudomány és így tovább, minden, ami a férfit csak érdekelheti. A sort szinte a végtelenségig lehetne fokozni. Hogy mik ezek? Ezek a dolgok érdeklik a férfiakat a legjobban a világon. Ezekkel foglalkozik az uranosz.hu !

URANOSZ - A férfi portál

Ezen a férfi portálon minden olyan cikket megtalálsz, amely könnyebbé teszi amindennapjaidat férfiként, legyen szó munkáról, építkezésről, életmódról, sportról, vagy a nőkről és a családról, egy férfi portál, ami mindenben a segítségedre lesz! Uranosz.hu

URANOSZ - Férfias témák férfiaknak

Te is unod már, hogy mindig csak a csajoknak való cikkekkel találkozol a netet bújva? Akkor jó helyen jársz, ugyanis az Uranosz-on csakis olyan férfias témákban olvashatsz, amik tényleg férfiaknak íródtak!  

URANOSZ - Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak a nagy világból, hogy mindig naprakész információkkal legyél ellátva! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk egy férfi portálon férfiaknak! Uranosz.hu