Egyszerűen boldog születésnap

Főoldal > Egyszerűen boldog születésnap

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egyszerűen boldog születésnap


2021/12/19
SFV

Fergetegesen hatalmas születésnapi bulikról rengeteg képet, videót, filmet láthattunk már. De vajon milyen az olyan tökéletes születésnap, ahol csak halkan boldogok az ünnepeltek és az ünneplők? Mostani cikkünkben ehhez hoztunk néhány ötletet.

Egyszerűen boldog születésnap

Nem kell több tíz fős bulit tartanod ahhoz, hogy boldog és igazán szép lehessen a születésnapod – hacsak nem ez minden álmod, persze. Lehet emlékezetes úgy is a születésnap, ha csak szimplán kimozdulsz a megszokott környezetből, vagy csak valami nem mindennapit teszel azzal, akivel szeretnél.


Egy egyszerű vacsora


Természetesen egy olyan vacsi amit nem Te főzöl – vagy legalábbis nem egyedül. Itt a kulcs az, hogy más legyen mint a többi nap. Főzhettek együtt a kedveseddel, barátaiddal, és megkoronázhatjátok a napot egy beszélgetős eszegetéssel. De elkölthetitek a születésnapi vacsorát étteremben is, ahová csak el kell mennetek és megízlelni a legtetszetősebb ízeket.
Ottalvósbuli


Hiszen miért töltenéd egyedül a születésnapod estéjét? Hívd össze a barátaid, családod és ma este ne dolgozzatok, ne csináljatok semmit, csak beszéljetek, nézzetek valamit, nassoljatok és ünnepeljetek!


Ha nem bírsz megülni


Tény, hogy a pihenés és a nyugalom nem mindenkinek való. Próbálj ki most valami olyan sportot, amire régóta vágysz, de eddig még nem akartad megengedni magadnak! Menj el élménylövészetre, falat mászni, bowlingozni vagy korcsolyázni! Vagy van ezek közül olyan, amit minden nap csinálsz? De tuti, hogy nem mind a négyet, ugye?


Ha akkor vagy boldog, ha más is boldog


Ez így elég sablonosan és naivan hangzik, de tényleg vannak ilyen emberek. Erre jó a Facebook születésnapi adománygyűjtős funkciója is, illetve ha tevékenykednél is valamit, akkor válassz mondjuk egy menhelyet, ahová elmehetsz kutyát sétáltatni! De ha valami tárgyi emléket is szeretnél ehhez, akkor vásárolhatsz olyan dolgokat, amikért cserébe mondjuk fát ültetnek, vagy amit egy kézműves kisvállalkozó készített. Bármelyiket is választod, tuti, hogy a másik fél is hálás lesz.
 
ÉrdekességLegfrissebb cikkek


Ezekre a dolgokra sajnálják a férfiak a legjobban a pénzt
A pénzügyi döntések minden ember életében központi szerepet játszanak, ám a férfiakra gyakran jellemző, hogy bizonyos dolgokra különösen nehezen szánják rá magukat. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a területeket, amelyekre a férfiak a leggyakrabban sajnálják a pénzt. Ezek közé tartozik a ruházat, az egészséges étkezés, és a fogorvosi ellátás is.
8 tipp, hogyan válasszunk megfelelő gyermekorvost
A gyermekorvos kiválasztása kulcsfontosságú a gyermek egészsége szempontjából, ezért nyolc hasznos tippet adunk arra vonatkozóan, hogyan találhatjuk meg a legmegfelelőbb szakembert.
6+1 tipp, milyen dekoráció illik egy tóparti esküvői helyszínre
Fedezd fel, hogyan teheted varázslatossá tóparti esküvődet! Íme 6+1 tipp, amelyekkel a természet szépségéhez tökéletesen illeszkedő dekorációt hozhatsz létre a nagy napra.
URANOSZ- Minden, ami a Férfit csak érdekelheti

Nők, sport, divat, munka, hobbi, viccek, tudomány és így tovább, minden, ami a férfit csak érdekelheti. A sort szinte a végtelenségig lehetne fokozni. Hogy mik ezek? Ezek a dolgok érdeklik a férfiakat a legjobban a világon. Ezekkel foglalkozik az uranosz.hu !

URANOSZ - A férfi portál

Ezen a férfi portálon minden olyan cikket megtalálsz, amely könnyebbé teszi amindennapjaidat férfiként, legyen szó munkáról, építkezésről, életmódról, sportról, vagy a nőkről és a családról, egy férfi portál, ami mindenben a segítségedre lesz! Uranosz.hu

URANOSZ - Férfias témák férfiaknak

Te is unod már, hogy mindig csak a csajoknak való cikkekkel találkozol a netet bújva? Akkor jó helyen jársz, ugyanis az Uranosz-on csakis olyan férfias témákban olvashatsz, amik tényleg férfiaknak íródtak!  

URANOSZ - Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak a nagy világból, hogy mindig naprakész információkkal legyél ellátva! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk egy férfi portálon férfiaknak! Uranosz.hu